Harakan taiteilijat - etusivulle Reviiri - taidepolku Harakassa & Internetissä 3.7. - 14.9.2003 Aino FavénAnnette ArlanderElina KoskimiesEsko PelkonenHeikki MäntymaaIlona SilentiKai RentolaKaisaleena MäkeläLeena LukkarinenMari RogersMarja HakalaMarkku SusimäkiMikko KirjavainenOlof KangasSirkku Ala-HarjaTero Kontinen
Harakan saari on itsessään kuin ymräristötaideteos, saa­ris­toluonnon ja vanhan kult­tuu­ri­maiseman risteytys. Se si­jait­see vesiliikenteen vilskeessä kuin nurmikko lii­ken­ne­ym­py­räs­sä muistutuksena siitä, mi­ten peruuttamattomasti luonto on muuttunut kult­tuu­ri­tuot­teek­si.

Taidepolulle ja sen lä­hei­syy­teen on sijoitettu pieniä teok­sia, löydettäviksi, ihasteltaviksi tai päiviteltäviksi. Niiden et­si­mi­ses­sä voi käyttää apunaan kart­taa. Tai jotain kiinnostavaa kohdatessaan voi arvuutella oli­si­ko tuo taideteos, sattuman aikaansaannos vai luonnon oma pieni ihme. Kukaan ei pa­ne pahakseen, jos työn vie­res­sä kasvava kivi kiinnostaa enemmän, kunhan kohtelet töitä yhtä varoen kuin polun varrelle tehtyä linnunpesää.

Elämä ilmenee monina muo­toi­na, eikä ennalta voi tietää, mi­kä kenetkin havahduttaa sen muistamaan.

« Takaisin
Harakan taiteilijat www.harakka.fi taiteilijat@harakka.fi