2000.hel.fi - Euroopan kulttuurikaupunki - Europas kulturstad - European City of Culture
TALVINÄYTTELY
Harakan saaressa
26.2 - 19.3.2000
Avoinna:
ark klo 15-18,
la-su klo 11-16
Talvinäyttelyn linkit (imagemap)BRITT-MARIE EKSTRÖM: Vilttejä.HEIDI GÖRANSSON: FragmenttejaVIRPI VESANEN: Hiljainen tilaMERJA WINQVIST: Miniatyyriveistoksia paperista
TALVINÄYTTELY aloittaa näyttelysarjan jonka nimenä on HARAKAN LABORATORIOT.
Harakassa käy kesäisin paljon vierailijoita nauttimassa luonnosta ja meren läheisyydestä. Millainen on Harakka talvella? Meri jäätyy, linnut ovat etelässä ja myrsky ulvoo nurkissa. Neljä saarella työskentelevää tekstiilitaiteilijaa haluaa kutsua yleisön tutustumaan näyttelyynsä ja saaren tunnelmaan kylmimpänä vuodenaikana.
Talvinäyttely koostuu neljästä kokonaisuudesta. Paikkana on saaren päärakennus, entinen Puolustusvoimien kemian koelaboratoriorakennus, joka vuodesta 1988 lähtien on toiminut taidetalona, josta Helsingin kaupungin Kulttuuriasiainkeskus vuokraa työskentelytiloja taiteilijoille.
Näyttelyn yhteydessä on pieni teehuone.
SÄÄVARAUS!
Harakkaan pääsee jään yli merkittyä reittiä Kaivopuiston rannasta. Avoveden aikana näyttely on auki vain viikonloppuisin. Venekuljetukset mattolaiturilta tasatunnein 20 mk / henkilö. Kelirikon sattuessa näyttely on suljettu. Nauhoitettu tiedote: 09 - 684 215 30.
Lisätietoja: Ilona Rista / Harakka ry.